Ο τεχνικός του Άρη μίλησε μετά τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 85-77, τονίζοντας πως η εικόνα των παικτών του τον άφησε ικανοποιημένο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

Στην αρχική του τοποθέτηση: «Aρχικά να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα. Το χαρακτηριστικό που μας είχε δώσει την δυνατότητα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είναι και το χαρακτηριστικό που μας κόστισε στο φινάλε. Στο τέλος πήραμε 2-3 λάθος αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την ποιότητα να σε τιμωρήσει, πήρε μια διαφορά 7-8 πόντων σε εκείνο το σημείο και ξεκάθαρα το μομέντουμ. Το τελευταίο τετράλεπτο του παιχνιδιού δεν μπορούσε να αλλοιώσει την φοβερή επίδοση που είχαν στον αγώνα, διάβασαν πολύ σωστά το παιχνίδι και στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και γενικά έχουμε ένα δεκαήμερο που έχουν επιστρέψει αρκετά άτομα στην προπόνηση, έχουν γυρίσει οι τραυματίες μας, δουλεύουμε πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και πάλι. Θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό για να τελειώσουμε την σεζόν όπως θέλουμε».

Για το αν είναι μια παρακαταθήκη αυτή η εμφάνιση:«Έχουμε προχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στην χρονιά, η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική, απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Στην φάση που είμαστε τώρα νομίζω ότι η πνευματική προσέγγιση είναι το σημαντικότερο για όλες τις ομάδες. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, πέρασαμε μια δύσκολη περίοδο κάμψης και πνευματικά και σωματικά και είμαστε σε μια διαδικασία που τώρα ανεβαίνουμε και είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά έκαναν αυτή την προσπάθεια σήμερα»

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέδρι και Ντε Γιονγκ επιστρέφουν στη «μάχη» με την Παρί
Επόμενο άρθροΘρίαμβος Ιμάμογλου – Πανωλεθρία Ερντογάν