Στην εκτίμηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για διακυβέρνηση της χώρας προχώρησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Σκάι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχουμε μια αντιπολίτευση που να έχει πείσει για την ανατροπή. Δεν υπάρχει κόμμα της αντιπολίτευσης που μπορεί να αποτελεί εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης Δεν πρέπει να είμαστε στη λογική πότε πρέπει να πέσει η Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να συγκροτηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, με προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων του προοδευτικού κέντρου. Δηλαδή, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όποιος άλλος», πρότεινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ενώσει»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, επισήμανε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι κατά τη γνώμη μου ένα πρόσωπο που θα μπορεί να ενώσει. Δεν στέκομαι στα πρόσωπα. Αυτό θα το συμφωνήσουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει σε διακριτές θέσεις, που έχουν υπηρετήσει ως πρωθυπουργοί και πρόεδροι κομμάτων του προοδευτικού κόσμου που μπορούν να εγγυηθούν μια τέτοια πρόταση».

Ερωτηθείς αν ο κ. Κασσελάκης δίνει προοπτική εξουσίας, ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως «με αυτά τα ποσοστά και με την πολιτική κατάσταση που έχουμε σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που μπορεί να αποτελεί τον εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης».

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝόσος Λεγεωναρίων: Σε επαγρύπνηση ο ΕΟΔΥ ενόψει τουριστικής περιόδου
Επόμενο άρθροΠάλη: Με φόντο το Παρίσι αρχίζει το Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά