Αν και η λέξη «αποσύρομαι» δεν βγήκε από τα χείλη του, ο Ρούντι Φερνάντεθ ξεκαθάρισε ότι θα βάλει τελεία στην καριέρα του στο τέλος της σεζόν. Όχι, όμως στο τέλος της σεζόν σε επίπεδο συλλόγων, αλλά σε επίπεδο εθνικής Ισπανίας… εφόσον οι Ίβηρες αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο γκαρντ/σμολ φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για τον χρόνο που του έχει απομείνει, στα παρκέ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα της «βασίλισσας» με την Μπασκόνια για τη Euroleague.

«Είμαι ήδη μεγάλος και έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλα πράγματα, την οικογένεια. Έχω λίγου μήνες ακόμη και ελπίζω να συνεισφέρω τα μέγιστα στο διάστημα που μου απομένει στα παρκέ. Ένιωσα πολύ αγάπη και αυτό τελειώνει, αλλά απομένουν λίγοι μήνες ακόμη για να συνεχίσω να απολαμβάνω τους συμπαίκτες μου,» είπε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, είχε ήδη ανακοινώσει ότι το Προολυμπιακό Τουρνουά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, εάν προκριθεί η Ισπανία, θα είναι ο τελευταίος του «χορός» με τη «Φούρια Ρόχα». Και σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο γεννημένος στη Μαγιόρκα διεθνής Ισπανός… αποκάλυψε πως ο… χρόνος του τελειώνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτό τελειώνει… έρχεται η ώρα να σκεφτώ άλλα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Θέλω να απολαύσω τους μήνες που απομένουν. Το να “κρεμάς τα παπούτσια σου” είναι μια δύσκολη και συγκλονιστική λέξη όταν την ακούς. Μου απομένει να εκπληρώσω το όνειρο που είχε ο πατέρας μου… να ζήσω και άλλους Ολυμπιακούς Αγώνες,» συνέχισε λέγοντας ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών του: «Δυστυχώς, το άθλημα έχει τραυματισμούς και όταν τραυματίστηκα στη μέση μου είπαν ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ για άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμη. Όμως τα κατάφερα να αγωνιστών για πολλά περισσότερα χρόνια. Έχω νιώσει πολύ προνομιούχος που μπόρεσα να φτάσω έως αυτό το σημείο και να νιώθω πολύ σημαντικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ επέλεξε ν’ ανακοινώσει πως μετρά αντίστροφα για το τέλος της αθλητικής καριέρας του ανήμερα των 39ων γενεθλίων του. «Η οικογένειά μου, μου λείπει πολύ. Σωματικά και ψυχικά, μου είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια και έχει φτάσει η στιγμή ν’ αναλογιστώ άλλα πράγματα που δεν είναι το επαγγελματικό μπάσκετ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροOλοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη για το θέμα της αστυνόμευσης
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα των Ελλήνων ιστιοπλόων στο 53ο Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα