Ελαφρά βελτίωση παρουσιάζουν, οι δείκτες υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, όπως επίσης και η αναπνευστική του λειτουργία, γεγονός που κάνει τους υθεράποντες ιατρούς του να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή. Παράλληλα οι γιατροί κρίνουν ως θετικό το γεγονός ότι η υγεία του δεν επιδεινώθηκε, παρότι παραμένει στη ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Όσο για τη σύζυγό του Ειρήνη Μαυρομμάτη παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε χθες, «ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, 82 ετών, νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η Ειρήνη Μαυρομμάτη, 80 ετών (σύζυγος), νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡέθυμνο: Άνδρας απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
Επόμενο άρθροIntralot: Από 6% έως 6,4% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των 130 εκατ. ευρώ