Με ισοπαλία 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τη Σερκλ Μπριζ ξεκίνησε η Κλαμπ Μπριζ τις υποχρεώσεις της στα play off του βελγικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, παίζοντας ως τυπικά φιλοξενούμενη στο στάδιο “Γιάν Μπρεϊντέλ” (κοινή έδρα των δύο ομάδων), βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31′, από γκολ του Ντένκεϊ. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νίκι Χάγεν, που έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής της πρώτης ομάδας, ήταν πολύ ανώτερο, είχε δύο δοκάρια με τους Νούσα (47′) και Βανάκεν (72′) και ένα γκολ του Νούσα που ακυρώθηκε μέσω VAR στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Τελικά, ο Σκοβ Όλσεν έδωσε τη λύση στο 82′, από ασίστ του Φεράν Τζουτγκλά (αμφότεροι είχαν μπει ως αλλαγή), αλλά η ισοπαλία δεν αρκεί στην Κλαμπ Μπριζ, που ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός μάχης τίτλου και θα δώσει μάχη για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Νίκι Χάγεν παρέταξε τους Γιάκερς, Μάιερ (77′ Ντε Κάιπερ), Μέχελε, Ορντόνιες, Οντόι (46′ Σάμπε), Βέτλεσεν (65′ Νίλσεν), Βανάκεν, Ονιεντίκα, Τιάγκο, Νούσα (64′ Σκοβ Ολσεν), Σκόρας (55′ Τζουτγκλά).//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροUkrenergo: Απίθανη η κατάρρευση του ενεργειακού συστήματος, παρά τις συνεχείς ρωσικές επιθέσεις
Επόμενο άρθροΗ παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού