Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα των βορείων προαστίων έστησε… μπλόκο στο “τριφύλλι” μέσα στο “Απ. Νικολαΐδης” και με το τελικό 1-1 πανηγύρισε έναν πολύτιμο βαθμό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας τους “πράσινους” στο -3 από την κορυφή.

Ο αγώνας

Μόλις στο 5ο λεπτό ήρθε η πρώτη απειλή από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Λημνιό να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε η απάντηση από την Κηφισιά στο επόμενο λεπτό, με τον Κλωναρίδη να επιχειρεί το μακρινό σουτ. Μόλις συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο παιχνίδι, το “τριφύλλι” έφυγε με αξιώσεις στην επίθεση, όμως ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα όπως θα ήθελε προ του Αναγνωστόπουλου. Στο 22′ ο Μπακασέτας προσπάθησε να γίνει απειλητικός, εκτελώντας έξυπνα το φάουλ κάτω από το τείχος, όμως ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε εύκολα. Τελικά οι “πράσινοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37′. Ο Ιωαννίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Παλάσιος που μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, γράφοντας το 1-0. Κάπως έτσι, πέρασε το πρώτο μέρος στο “Απ. Νικολαΐδης”, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το προβάδισμα, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα.

(EUROKINISSI)

Λίγες οι καλές στιγμές στην αναμέτρηση στο πρώτο μέρος, κάτι που συνέβη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Κηφισιά να λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να φθάσει εύκολα στην αντίπαλη εστία. Παρ’ όλα αυτά, στο 58′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ. Ο Λημνιός βρήκε με ωραία πάσα τον Παλάσιος μέσα στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ σκόραρε ξανά, όμως ο Αργεντίνος ήταν σε θέση οφσάιντ και το 1-0 παρέμεινε μετά την παρέμβαση του VAR. Στο 64′ οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς το “τριφύλλι” έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Σχένκεφελντ αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, καθώς χτύπησε με το πόδι τον Τετέι στο κεφάλι. Τέσσερα λεπτά μετά, η Κηφισιά έφθασε στην ισοφάριση. Ο Μιλίτσεβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε μια σέντρα-σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Αράο, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 76′ δοκίμασε το μακρινό σουτ, όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λοντίγκιν. Στο 85′ ο Παναθηναϊκός έκλεψε τη μπάλα, με τον Γερεμέγεφ να δίνει στον Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε τετ α τετ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος με το πόδι του έδιωξε σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ: 37′ Παλάσιος / 68′ Μιλίτσεβιτς

Κίτρινη: 55′ Λημνιός, 74′ Μπακασέτας / 41′ Τσανάντιγια, 71′ Μποτία, 90′ Τετέι
Κόκκινη: 64′ Σχένκεφελντ
Δοκάρι: 90’+1′ Μπιφούμα

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Σχένκεφελντ, Αράο, Βαγιαννίδης (90’+2′ Αϊτόρ), Μλαντένοβιτς (90’+2′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (67′ Βίτορ Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (77′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (77′ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74′ Παρράς), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν (16′ Βαφέας), Τσανάντιγια, Πρίτσας (46′ Γιόβαντσιτς), Μενέντες (63′ Μπιφούμα), Κλωναρίδης, Οζέγκοβιτς (62′ Τετέι), Ματέους Σάντος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Λαμία – ΑΕΚ 1-3
Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1
Άρης – Βόλος 2-0
Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League εδώ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Παραμένει στη φυλακή μέχρι τον Σεπτέμβριο ο σταθμάρχης Σαμαράς
Επόμενο άρθροΤερίμ: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι»