Η Εθνική προόδευσε στα χέρια του, όμως ήπιε το ποτήρι του αποκλεισμού από την κατώτερη της, Γεωργία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, δεν εγκαταλείπει, τουλάχιστον από την δική του πλευρά. 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έφυγε εχθές από την Ελλάδα, χωρίς κανείς να ξέρει το μέλλον του. Το συμβόλαιο του λήγει αύριο Κυριακή (31/03) και οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι 50-50.
Η ΕΠΟ δεν συναντήθηκε μαζί του γιατί κι αυτή δεν γνωρίζει αφού αρχές Ιουνίου υπάρχουν εκλογές. Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με δήλωση του απερχόμενου Προέδρου θα συνεδριάσει η Ε.Ε για να συζητηθεί το θέμα. Ο Πογιέτ όμως τι κάνει; Θέλει να παραμείνει;
Σύμφωνα με έγκυρες πήγες ο Ουρουγουανός τεχνικός, θεωρεί πως έχει αφήσει τη δουλειά στη μέση.

Έτσι το τελευταίο 48ωρο έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Ιρλανδία η οποία όχι μόνο τον πίεζε να υπογράψει, αλλά τον μάρκαρε στενά εδώ κι έναν χρόνο. Ο Πογιέτ είπε όχι στην αντίπαλο της Εθνικής στο ερχόμενο Nations League. Είπε όχι σε ένα 4ετες συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και κρατά στάση αναμονής. Γνωρίζει δύο πράγματα. Πρώτον, πως οι παίκτες τον θέλουν και δεύτερον πως μέχρι τον Μάιο έχει πληρώσει τα κοινόχρηστα στη Γλυφάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΙΣΙΩΒΑΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλέξανδρος Καραμανλής: Ο γιος του Κώστα Καραμανλή έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε Στράτο Διονυσίου
Επόμενο άρθροΤο μέλλον του πολιτικού marketing στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά την ΑΙ!