Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βελγικής ομάδας μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς του Conference League, αλλά και αυτό που χρειάζεται η ομάδα του για να επανέλθει εκεί που αξίζει.

Οι δηλώσεις του Νίκι Χάγιεν:

Αφού δήλωσε κολακευμένος από την εμπιστοσύνη της διοίκησης να του δώσει τα ηνία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είπε κάτι σημαντικό ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ: «Δεν πρόκειται να αναποδογυρίσω τα πάντα. Θέλουμε, πάνω απ’ όλα, να χτίσουμε πάνω σε ό,τι καλό υπήρχε ως τώρα. Οι παίκτες γνωρίζουν πώς να παίζουν ποδόσφαιρο, θέλουμε να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση, να στηριχθούμε στα θετικά και να δούμε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε. Αν μπορέσουμε να μπολιάσουμε το DNA της ομάδας με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παικτών, μπορούμε να γίνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Πρόσθεσε, ακόμη, κάτι ενδιαφέρον: «Τα παιδιά έχουν ήδη δώσει 49 ματς αυτή την σεζόν. Είναι κουρασμένοι, αλλά έχουν δείξει ότι πεινάνε για επιτυχία στα πλέι οφ». 

Μάλιστα, όταν θέλησε να αναφερθεί ειδικά στο ματς με την Σερκλ, σημείωσε και κάτι ακόμη: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο στόχος μας προφανώς είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε υπερβολική πίεση στους αυτούς μας. Κάθε παίκτης πρέπει να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του και αν καταφέρουμε να το πετύχουμε, πολλά πράγματα είναι εφικτό να γίνουν».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Διημερίδα των Δομών Ψυχικής Υγείας
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν