Η Άρσεναλ είναι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμένη με κάθε παιχνίδι στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League, είπε σήμερα (2/4) ο Μίκελ Αρτέτα ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τη Λούτον.

Έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα μπροστά της, με ένα ταξίδι στο Μπράιτον το Σάββατο που ακολουθείται τρεις ημέρες αργότερα από τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στη φάση νοκ-άουτ της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης υπό την Αρτέτα, ο οποίος είπε ότι η επιτυχία της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ, η οποία κέρδισε τον τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον της Τσέλσι την Κυριακή, είναι πηγή υπερηφάνειας:

«Είμαστε σε καλό δρόμο ως σύλλογος. Αυτό που έκανε η γυναικεία ομάδα το Σαββατοκύριακο μας κάνει τόσο περήφανους και είναι επίσης τόσο σημαντικό», είπε ο Αρτέτα σε συνέντευξη Τύπου.

«Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά πρέπει να στοχεύσουμε πολύ περισσότερο από αυτό. Εδώ θέλουμε να είμαστε. Τώρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να το κάνουμε πραγματικότητα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η –δεύτερη στη βαθμολογία- Άρσεναλ έχει μια δύσκολη πορεία στην προσπάθειά της για ένα πρώτο πρωτάθλημα από το 2004, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει Τότεναμ, Τσέλσι, Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ισπανός προπονητής είναι αισιόδοξος:

«Δουλεύουμε κάθε μέρα με ενθουσιασμό και πάθος για να το πραγματοποιήσουμε και απολαμβάνουμε τη στιγμή. Βλέπω την ομάδα να κινείται και είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που παίζουν κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι που πρέπει να οδηγήσει αυτό το ταξίδι μέχρι το τέλος», ο πρώην πρόσθεσε ο αρχηγός της Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είμαι γεμάτος ενέργεια και είναι ένα όμορφο μέρος της σεζόν. Είναι πολύ διαφορετικό και δεν ήμουν σε αυτή τη θέση όταν ήμουν παίκτης για την Άρσεναλ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σχένκεφελντ κόντρα στην ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός: Προπονήθηκε μετά από 2,5 μήνες ο Μιλουτίνοφ!