Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (27/2) την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (28/2, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) και ταξιδεύει στις Σέρρες για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετρά οκτώ απουσίες.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη  (28/02, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) χωρίς τους τιμωρημένους Μειτέ και Κουλιεράκη, τους τραυματίες Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, χωρίς τον Μπάμπα που ακολουθεί πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και τους ασθενείς Κοτάρσκι και Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ανέβασε και αυτός πυρετό.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είναι οι Τάισον και Μπράντον Τόμας, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του ως τρίτο τερματοφύλακα τον Μοναστηρλή και ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας τον Παναγιώτου από την δεύτερη ομάδα των “ασπρόμαυρων”.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

 

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠανσερραϊκός: Με πέντε απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΆγιος Νικόλαος: Ραντεβού για συμπλοκή είχαν κλείσει νεαροί – Αφορμή ένας σχολικός αγώνας