Η Σούκι Γουοτερχάουζ  μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά ένα στιγμιότυπο με το μωρό της που υποδέχτηκε τον Μάρτιο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινώσει το όνομά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μωρού στα τέλη Μαρτίου σε οικογενειακή τους έξοδο, στο Λος Άντζελες με τον πρωταγωνιστή να σπρώχνει το καρότσι, όπως ανέφερε η Daily Mail.

Στην ανάρτησή της η νέα μαμά κοιτάζει γλυκά στην κάμερα, καθώς έχει το μωρό στην αγκαλιά της, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα με σχέδιο καρδιάς. Τη συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελέ μας».

Αμέσως μετά στην ενότητα των σχολίων αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού άφησαν τις ευχές τους όπως η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) που έγραψε: «Συγχαρητήρια, αγάπη! Τόσο ευτυχισμένοι και οι δύο!» η Λόρεν Σάντσεζ (Lauren Sánchez), η Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) η Γκρέισι Έιμπραμς (Gracie Abrams) και η Τζέσικα Μίλερ (Jessica Miller).

Σύμφωνα με το People, το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

 



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔις Ολυμπιονίκης αποκλείστηκε από το ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά, λόγω υποστήριξης στον πόλεμο
Επόμενο άρθρο«The Matrix»: Η πέμπτη ταινία sequel έρχεται στη μεγάλη οθόνη