Ο Άγγλος μέσος της Άρσεναλ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του δεν είναι κατώτερη από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο έδειξε πως του αρέσει ο τίτλος του αουτσάιντερ στο ντέρμπι του “Έτιχαντ”.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ντέκλαν Ράις:

«Ξέρετε τι λέει ο κόσμος για την Άρσεναλ όταν δεν παίρνει τις νίκες ή όταν φτάνει πολύ κοντά αλλά δεν πετυχαίνει, όπως για παράδειγμα όταν δεν μπορούσα να μπει στην πρώτη τετράδα ή που πέρυσι δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο.

Νομίζω ωστόσο ότι η φετινή Άρσεναλ έμαθε από το περυσινό πάθημα και είναι μία νέα Άρσεναλ, που απαρτίζεται από μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Είναι στα πόδια μας να αλλάξουμε αυτό που πιστεύει ο κόσμος για την Άρσεναλ.

Μπορούν να μας κάνουν ζημιά αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τους κάνουμε και εμείς ζημιά. Οι δύο προπονητές, Γκουαρδιόλα και Αρτέτα, γνωρίζουν άριστα ο ένας τον άλλο. Προτιμώ να πάμε στην έδρα της Σίτι έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ και να τους σοκάρουμε όλους, δείχνοντας πόσο καλή ομάδα είμαστε.

Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και δεν αισθανόμαστε πως είμαστε κατώτεροι σε σύγκριση με τη Σίτι. Και οι δύο ομάδες έχουν κάποιους απίστευτους παίκτες και όλα δείχνουν πως θα γίνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒινίσιους: «Θα νικήσουμε μόνο όταν οι ρατσιστές βρεθούν από τα γήπεδα στη φυλακή»
Επόμενο άρθροKατέβασαν για δεύτερη φορά την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Τik Τok !