Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα ήλικίας 48 ετών που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, από τον  σύζυγό της. Η 48χρονη μητέρα δυο παιδιών κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι της στη Μαγούλα, όπου την κλείδωσε χθες (3/4) μετά από καβγά και άσκηση λεκτικής βίας ο σύζυγος της και επιβιβάστηκε σε τρένο προκειμένου να μεταβεί στο πατρικό της στην Πάτρα.

Η κίνηση της όμως έγινε αντιληπτή από τον 52χρονο άνδρα, που δεν έχασε χρόνο και οδηγώντας το αυτοκίνητό του έφθασε πριν την γυναίκα στην πόλη και κατευθύνθηκε στο σπίτι της πεθεράς του αναζητώντας την. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τη μητέρα της συζύγου του, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, την απείλησε πως όταν θα βρει την κόρη της θα της κάνει κακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλικιωμένη, έντρομη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών καταγγέλλοντας το γεγονός. Ακολούθως διαβιβάστηκε σήμα στο Τμήμα της Άμεσης Δράσης περιπολικό του οποίου έσπευσε στο σταθμό του ΟΣΕ στην Οθωνος Αμαλίας, αναμένοντας τη 48χρονη. Με την άφιξη της μαζί με τη μητέρα της, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, αφενός για λόγους ασφάλειας και αφετέρου για τη λήψη καταθέσεων για το περιστατικό.

Παράλληλα διενεργήθηκαν περιπολίες από αστυνομικούς στο πατρικό σπίτι της 48χρονης στην Πάτρα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη -συζύγου που φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία της κόρης του ζευγαριού, να πήρε μαχαίρι πριν φύγει από το σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτην ανακρίτρια ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής
Επόμενο άρθροΗ Τζένιφερ Γκάρνερ θα γίνει η «Mrs. Claus» σε νέα παραγωγή του Netflix