Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο χθεσινοβραδινός τραυματίας από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού που έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας προχώρησαν στην ταυτοποίηση του και πρόκειται για έναν 35χρονο Κούρδο. Μετά το αιματηρό περιστατικό στο κατάστημα οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τέσσερις κάλυκες ενώ τα τέσσερα άτομα που προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές πήραν καταθέσεις από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του καταστήματος και όπως φέρονται να έχουν πει «στο τραπέζι καθόταν το θύμα με δύο Παλαιστίνιους όταν ξαφνικά μπήκε ο δράστης, πλησίασε πολύ κοντά και πυροβόλησε. Μια κυρία που καθόταν στο άλλο τραπέζι χώθηκε μέσα στην κουζίνα από το φόβο της. Οι υπάλληλοι του μαγαζιού έτρεμαν».

Στην περιοχή έγιναν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος όμως πρόλαβε να εξαφανιστεί στα στενά ενώ οι αρχές αναζητούν εικόνα από κάμερες ασφαλείας. Οι κάλυκες από το όπλο θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσε με την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο
Επόμενο άρθροΙωάννα Σουλιώτη για την επιστροφή του «Real Housewives»: «Θα είμαστε οι ίδιες που ήμασταν»