Με πρωταγωνιστή τον Έντρικ, ο οποίος τον Ιούλιο θα ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, η Παλμέιρας επικράτησε με 2-0 της Σάντος στον τελικό του πρωταθλήματος της πολιτείας του Σάο Πάολο, καθώς ο νεαρός επιθετικός συμμετείχε και στα δύο γκολ της ομάδας του, που νίκησε με 2-0. Ένα αποτέλεσμα που ανέτρεψε την ήττα με 1-0 που γνώρισε η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στο πρώτο ματς.

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος σταρ, κέρδισε ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ραφαέλ Βέιγκα στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης και συμμετείχε επίσης στο δεύτερο γκολ της Παλμέιρας, που σημείωσε ο Αργεντινός Ανιμπάλ Μορένο στο 67ο λεπτό.

Οι βραζιλιάνικοι σύλλογοι αγωνίζονται σε περιφερειακές διοργανώσεις κατά τους πρώτους μήνες του έτους, πριν από την έναρξη του εθνικού πρωταθλήματος στα μέσα Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη σερί χρονιά η Παλμέιρας σήκωσε το πρωτάθλημα στην πολιτεία του Σάο Πάουλο.

Στο στάδιο “Maracana”, η Φλαμένγκο που θεωρείται η πιο δημοφιλής ομάδα της Βραζιλίας, κατέκτησε τον 38ο τίτλο της πρωταθλήτριας της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο, νικώντας εύκολα την Νόβα Ιγκουάτσου με 1-0, ενώ είχαν επικρατήσει με 3-0 και στον πρώτο τελικό.

Ο Τίτε, πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο από την άφιξή του στην “Φλα” τον περασμένο Οκτώβριο, για την επιστροφή του στον πάγκο μετά τον αποκλεισμό της “Σελεσάο” στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.//



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓ. Στουρνάρας: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού παρά τις θετικές επιδόσεις της οικονομίας
Επόμενο άρθροΤο απόλυτο βίντεο είναι εδώ: Και τα 16 Gymkhana του θρύλου Ken Block, σε μία ταινία 2μιση ωρών