Οι “πράσινοι” επικράτησαν του Άρη με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και παρέμειναν σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην “OPAP Arena”

Στην αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε τις κλασσικές στιγμές για να πραγματοποιήσει μια φάση στην οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει τα ρήγματα. Οι “κίτρινοι” είχαν τον έλεγχο της μπάλας, με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που είχε την άμυνα του στα πίσω από τα 2/3 του γηπέδου. Ο Άρης πίεζε συνεχώς την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε απειλητική για να ανησυχήσει τον Ντραγκόφσκι. Το πρώτο ημίχρονο έληξε στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία να μην “σπάει” και τα νεύρα των παικτών να φτάνουν στο κόκκινο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός θέλησε για να ανεβάσει την άμυνα του για να πιέσει τον Άρη με σκοπό να τον αναγκάσει σε λάθη, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν εκείνη που έβγαινε στην αντεπίθεση με τους Σαβέριο και Σουλεϊμάνοφ να είναι αυτοί που δημιουργούσαν τα προβλήματα. Ο Φατίχ Τερίμ είχε περάσει στο παιχνίδι και τον Αντράζ Σπόραρ, με τον Σλοβένο να είναι ο “χρυσός” σκόρερ για την ομάδα του Τούρκου τεχνικού. Το 2-0 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μπράμπετς, μετά την προβολή του Τζούρισιτς στις καθυστερήσεις για να τελειώσει την υπόθεση νίκης στην Θεσσαλονίκη.

ΓΚΟΛ: Σπόραρ 62′
Κίτρινες: Βαγιαννίδης 21′, Γεντβάι 38′, Μορόν 45+1
Κόκκινες:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ζουλ (Βερστράτε), Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος (Σπόραρ 46′), Μπερνάρντ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕνισχυμένη στο “Καραϊσκάκης” η Φενέρμπαχτσε
Επόμενο άρθροΛιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο, 3-2 σετ τον ΠΑΟΚ!