ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι απόψε (4/4, 20:15, EPT3) στο κλειστό της Πυλαίας, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Είναι η δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2021-22 που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς League Cup “Νίκος Σαμαράς”. Τότε, ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε νικήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς οι “πράσινοι” 3-0 και είχαν πάρει τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, με το “τριφύλλι” να προκρίνεται στον τελικό με νίκες 3-1. Κοινό σημείο τους οι ήττες που γνώρισαν στους ημιτελικούς του Final-4 του Κυπέλλου την περασμένη Παρασκευή (29/3) στη Λάρισα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, ο ΠΑΟΚ, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο του, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα τίτλου, ενόψει της “ρεβάνς” στο Μετς την Κυριακή (7/4, 17:00).

Οι παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” προετοιμάζονται σκληρά όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι σε αυτή την σημαντική πρώτη “μάχη”. Στόχος για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι να ολοκληρώσουν την σεζόν με έναν δεύτερο τίτλο.

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο “PAOK Sports Arena”, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου.

Για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο τέλος της χρονιάς, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να την θεωρήσουμε ως επιτυχημένη. Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ, το οποίο ήταν το πρώτο στην ιστορία της ομάδας, και τώρα μας δίνεται μία καλή ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο και με το Λιγκ Καπ, ένα τρόπαιο το οποίο λείπει από την συλλογή του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει δικαιολογία, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να παίξουν το καλύτερό τους παιχνίδι και μόνο τότε θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες όλων όσων πιστεύουν σε αυτούς».

Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Κυπέλλου στρέφει το ενδιαφέρον του στο League Cup “Νίκος Σαμαράς” και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος των αγώνων με τον ΠΑΟΚ.

Σε 86 αγώνες πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” προηγούνται στις νίκες 53-33.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑμέσως μετά το Πάσχα οι μόνιμες αποκαταστάσεις των υδατορεμάτων της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΠαραμένει στη Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι