Tο νέο Athens Cocktail Party θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Ειδικότερα τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions και της Modular Expansion. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Barcelo Blanco, Moskovskaya Vodka και Disaronno Originale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Athens Cocktails είναι η πρωτοποριακή και διαδραστική στήλη, μέσω της οποίας κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails και τους καλύτερους bartenders της πόλης. Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Από το μεσημέρι στις 15:30 έως στις 23:00, με ελεύθερη είσοδο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€. Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γευτεί υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, spacedisco, synthwave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, Thanasis Karanikas και Mighty Robot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροEurojackpot: Έπαθλο ρεκόρ στην αυριανή κλήρωση με 73 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας
Επόμενο άρθροΑυτή η διατροφή θα σου χαρίσει τους κοιλιακούς των ονείρων σου