Το 40ήμερα μνημόσυνο της Αναστασίας Πατέρα, συζύγου του Διαμαντή Πατέρα, τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, συμπαραστατούμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πετράκη, πανιερώτατο Μητροπολίτη Θαυμακού κ. Ιάκωβο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέστη σύσσωμη η ευρύτερη οικογένεια Πατέρα, συγγενείς και φίλοι, καθώς και ο τέως Υπουργός και Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης.

 

Η οικογένεια Πατέρα στο μνημόσυνο της Αναστασίας Πατέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκλιπούσα γεννήθηκε το 1939. Καταγόταν από το νησί της Κεφαλλονιάς και ήταν το γένος Σπυράτου. Το 1960 παντρεύτηκε τον Διαμαντή Ν. Πατέρα, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά και δώδεκα εγγόνια. Έζησε στην Ελβετία από το 1970 έως το 1990. Η Αναστασία Διαμαντή Πατέρα αποτελούσε εξέχον μέλος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας. Αθόρυβα όλες αυτές τις δεκαετίες εκτελούσε ένα σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, παραμένοντας μακριά από το φως της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγγλία: Ολοταχώς για Champions League η Άστον Βίλα, 2-0 τη Γουλβς
Επόμενο άρθροΓερμανία: Μετά από 11 αγώνες η Ντόρτμουντ νίκησε τη Μπάγερν