Το ποσό των 73 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση, που θα διεξαχθεί στις 21:15. Η κατάθεση δελτίων για το έπαθλο που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ολοκληρώνεται αύριο στις 19:00.

Στην περασμένη κλήρωση, ένας τυχερός στην Ελλάδα κέρδισε 69.910,10 ευρώ στην 3η κατηγορία του παιχνιδιού, καταθέτοντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ημέρες των κληρώσεων

Το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από 10 εκατ. ευρώ μέχρι και 120 εκατ. ευρώ. Όλες οι κληρώσεις του Eurojackpot διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθεί σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο.

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.


18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφορεί το δεύτερο… πακέτο εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά
Επόμενο άρθροAthens Cocktail Party στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης