Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς, ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν, από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι εμφανίσεις του δεν είναι πειστικές.

Ο 28χρονος Άγγλος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι το καλοκαίρι του 2022 από τη Λιντς αντί 50 εκατ. ευρώ, δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φίλιπς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη Σίτι, καθώς από την στιγμή που υπέγραψε από τη Λιντς το 2022 έναντι 60 εκατ. ευρώ είχε μόλις έξι συμμετοχές ως βασικός σε 18 μήνες και παραχωρήθηκε με δανεισμό έξι μηνών στη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο διεθνής άσος, που έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβολαίου με τη Σίτι, συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα των «σφυριών», ελπίζοντας πως θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα του, αλλά δεν έχει πείσει τον Ντέιβιντ Μόιες και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Δεν θα μείνει όμως, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Γκουαρντιόλα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» το καλοκαίρι να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε, τη Λιντς, η οποία τη νέα σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Premier League και έχει αποφασίσει να προσφέρει 35 εκατ. ευρώ για να πάρει πίσω τα δικαιώματα του από τη Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓ. Βρούτσης: «Πλέον έχουμε από τα πιο σύγχρονα γήπεδα του κόσμου σε θέματα ασφαλείας»
Επόμενο άρθροΝέες δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα τον Απρίλιο: Σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία