Η δημιουργία μιας ομάδας που θα κατακτήσει τίτλους είναι ο στόχος του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, όπως τόνισε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο Σάκης Ψάρρας μίλησε με τον Μιχάλη Λαδόπουλο στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, λίγες ώρες μετά την… οριακή ήττα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό στη Λάρισα. Αρχικά, χαρακτήρισε κίνητρο τη δημιουργία και την ανάδειξη νέων αθλητών που θα συγκροτήσουν τη νέα γενιά του ελληνικού βόλεϊ. «Οι μισοί από τους 14 παίκτες του Μίλωνα είναι κάτω των 21 χρόνων, κάτι που δεν το κάνει ουδείς σε κανένα ομαδικό άθλημα. Θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά βήμα με βήμα κι αν συνεχίσουνε έτσι, κάποια στιγμή θα πάρουμε και τίτλους» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις φετινές επιτυχίες του Μίλωνα λέγοντας «κάναμε τεράστιες υπερβάσεις που μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια, γιατί κάτι πρέπει να αφήσουμε και για του χρόνου». Παράλληλα, δεν δίστασε να σχολιάσει και τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου «κάποια στιγμή πρέπει να αποδίδεται δικαιοσύνη. Έπαιξε ρόλο η προσωπικότητα των παικτών του Ολυμπιακού και χάρη σε αυτή γύρισαν το παιχνίδι, ενώ να μην ξεχνάμε ότι έχει οκταπλάσιο μπάτζετ από εμάς κι ένας του παίκτης κοστίζει όσο και οι 14 του Μίλωνα»

Επίσης, μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Έμεινα στην ομάδα γιατί θεωρώ πιο σημαντικό να πετύχω κάτι μεγάλο με τον Μίλωνα, παρά με κάποιον που είναι ήδη ψηλά». Τέλος, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις φιλοδοξίες του που δεν σταματούν στη Νέα Σμύρνη. «Το μεγάλο στοίχημα και η μεγάλη δίψα είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά όχι μόνο για τον Μίλωνα αλλά και για το Ελληνικό βόλεϊ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:


ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣωσίβιο drone – Zougla
Επόμενο άρθροMercedes Bark Assist: Το νέο λογισμικό που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές από σκύλους μέσω… γαβγίσματος (Βίντεο)