Η ομάδα του Μίτσελ πήρε τεράστια νίκη επί της Μπέτις με 3-2 και έφτασε στους 65 βαθμούς, έχοντας μπροστά του την δεύτερη Μπαρτσελόνα και την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η ομάδα του Μίτσελ ήθελε να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, έχοντας αντίπαλο την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ με σκοπό να ανοίξουν την άμυνα της ομάδας του Πελεγκρίνι, με τον Ντόβμπικ να είναι αυτός που έδωσε πρώτος προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουκρανού φορ στο 36ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να μείνουν άπραγοι έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι, ισοφάρισε με τον Γουίλιαμ Χοσέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια διάθεση όπως και στο πρώτο μέρος, πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους. Ο Ντόβμπικ έκανε τα πάντα για να γίνει απειλητικός και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 65′, αναγκάζοντας την Μπέτις να βρει απαντήσεις για μια ακόμα φορά. Η απάντηση ήρθε και πάλι από τον Γουίλιαμ Χοσέ στο 76ο λεπτό, φέρνοντας για μια ακόμα φορά το παιχνίδι σε ισορροπία. Η ομάδα του Μίτσελ πήρε την νίκη στις καθυστερήσεις με το γκολ του Στουάνι στο 90+2, τελειώνοντας τα όνειρα της Μπέτις για βαθμούς στην έδρα της αντιπάλου της.

ΓΚΟΛ: 36′ 65′ Ντόβμπικ, 45+4′ 76’Γουίλιαμ Χοσέ, 90+2′ Στουάνι
Κίτρινες: 31′ Ίσκο, 41′ Μάρτιν, 45+1′ Ριάντ,
Κόκκινες:-

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Κάντιθ – Γρανάδα 1-0

Σάββατο 30 Μαρτίου

Χετάφε – Σεβίλλη 0-1
Αλμερία – Οσασούνα 0-3
Βαλένθια – Μαγιόρκα 0-0
Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0

Κυριακή 31 Μαρτίου

Θέλτα – Ράγιο Βαγεκάνο 0-0
Χιρόνα – Μπέιτς 3-2
19:30 Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Δευτέρα 1 Απριλίου

22:00 Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της La Liga πατώντας ΕΔΩ.//ΓΡ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤερίμ: «Πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας»
Επόμενο άρθροΟι πρώτες δηλώσεις Ιμάμογλου έπειτα από την αρχική του επικράτηση στην Κωνσταντινούπολη