Ο ‘Ελληνας βοηθός προπονητή της Μπράουνσβαϊγκ μίλησε για την αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την Βαυαρική ομάδα, τονίζοντας πως δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται η αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Κώστας Παπάζογλου στο ΕΟΚ Web Radio:

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό:«Την Κυριακή (07/04) παίζουμε με την Μπάγερν, οπότε την έχω λίγο πιο “φρέσκια” στο μυαλό μου αναφορικά με το αγωνιστικό. Περιμένω ένα παιχνίδι λίγο επικίνδυνο, λίγο “παγίδα”, γιατί η Μπάγερν δεν “κυνηγάει” κάτι στην Ευρωλίγκα πλέον. Σίγουρα θα θελήσει χωρίς κανένα “πρέπει”, χωρίς καμία πίεση, να κάνει μια… ζημιά στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα οι παίκτες θα θέλουν να παίξουν πολύ καλά εναντίον μιας ομάδας που είναι απ’ τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Οπότε αυτό είναι κομμάτι που ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να υποτιμήσει. Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε. Δεν περιμένω ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι δε θα έχει προβλήματα εφόσον αντιμετωπίσει το παιχνίδι όπως πρέπει».

Για τη Μπάγερν:«Σίγουρα πρέπει να δούμε πώς θα επηρεάσει το κλαμπ η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας σε βάθος χρόνου. Η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν έχω δει κάτι που με έχει εντυπωσιάσει τρομερά φέτος. Έχει να κάνει και με το κόνσεπτ και με το τι θέλει να κάνει. Υπάρχει μια μίξη πολύ έμπειρων και πολύ υψηλού επιπέδου παικτών, όπως ο Ιμπάκα και ο Λούτσιτς και στην ίδια ομάδα υπάρχουν παίκτες που πήραν την ευκαιρία να κάνουν το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα, όπως ο Έντουαρντς για να παίξει παραπάνω λεπτά και να δείξει ποιος είναι, είτε παιδιά όπως ο Μπολμάρο και ο Φρανσίσκο, τα οποία δεν έχουν παίξει σε αυτό το επίπεδο και πήραν την ευκαιρία τους να παίξουν στην Μπάγερν. Δε μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει τρομερά φέτος αλλά περιμένω να δω την εξέλιξή της».

Για τις τελευταίες αγωνιστικές των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα: «Για τον Παναθηναϊκό αύριο ίσως είναι ένα παιχνίδι που είναι λίγο παγίδα, αλλά πιστεύω ότι θα το προσπεράσει. Τελειώνει με την Άλμπα εντός έδρας που θεωρώ ότι δεν θα έχει προβλήματα. Αυτό που περιμένω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει σίγουρα τη 2η θέση. Είναι στο χέρι του και θα το καταφέρει. Το αξίζει. Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια. Με τον Ερυθρό Αστέρα είναι σε μια κατεύθυνση όπως της Μπάγερν, δεν “κυνηγάει” τίποτα, αλλά είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα που είναι πολύ επικίνδυνο. Ο γνωστός Ολυμπιακός ξεκινώντας από την άμυνά του θα κερδίσει και όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι σε μια καλή κατάσταση, έχει κάνει και μεγάλες νίκες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα το καταφέρει για να πάρει το πλεονέκτημα».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρειάζεται ψυχιατρική αξιολόγηση πριν από τη θεραπεία;
Επόμενο άρθροΠοδηλασία: Σοβαρός τραυματισμός του Βινγκεγκάαρντ στο Γύρο της Χώρας των Βάσκων