Η προετοιμασία των “πράσινων” εν όψει του αγώνα με την “Ένωση” την Τετάρτη (3/4, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, για την 3η αγωνιστική των play off της Super League, ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε προληπτικά εκτός προγράμματος τον Αντράζ Σπόραρ, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (31/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπαρτ Σχένκεφελντ ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής και τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης στο “Γ. Καλαφάτης” ο Τούρκος τεχνικός του “τριφυλλιού” ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός, πέρα από τους δύο τραυματίες, έμειναν οι Αϊτόρ, Ούγκο κι ο τιμωρημένος Παλάσιος που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την 21μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.//



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε ποιες περιοχές η θερμοκρασία «άγγιξε» τους 30 βαθμούς Κελσίου
Επόμενο άρθροΑρτέτα: «Η Άρσεναλ είναι γεμάτη ενέργεια στο κυνήγι του τίτλου»