Με πλήρη ομοφωνία από τους εκπροσώπους 103 σωματείων-μελών της ΚΟΕ που έχουν δικαίωμα ψήφου, εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το 2023, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατά τη σημερινή (30/3) Τακτική Γενική Συνέλευση.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του ισολογισμού της ΚΟΕ, η εκλογή ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 1/1/2023-31/12/2023, η τροποποίηση του καταστατικού της ΚΟΕ, η τροποποίηση του κώδικα ηθικής και δεοντολογίας και η διαγραφή 106 σωματείων.

Να σημειωθεί ότι, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη Γενική Συνέλευση, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος επισημοποίησε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ, στις αρχαιρεσίες προβλέπεται να γίνουν στα τέλη του 2024. «Στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο/Οκτώβριο θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, έχοντας μαζί μου πολύ ισχυρή ομάδα προσώπων», ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, που βρίσκεται στην ηγεσία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας από το 2021.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΦαίη Σκορδά: Το ταξίδι στην Ιταλία και η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο
Επόμενο άρθροΕργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Χαλκίδας: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου