Η Ατλέτικο Μαδρίτης ελπίζει ότι ο τραυματισμός του Αντουάν Γκριεζμάν δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Γάλλου στην ήττα με 1-0 από την Ίντερ στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League, δήλωσε ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Ατλέτικο, ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια στο Champions League αυτή τη σεζόν, αντικαταστάθηκε από τον Άνχελ Κορέα στο 78ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γκριζμάν τραυματίστηκε στον αστράγαλό του και ελπίζουμε ότι θα είναι απλώς ένα διάστρεμμα», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους.

Οι τραυματισμοί της Ατλέτικο συσσωρεύονται εν όψει του δεύτερου ημιτελικού του Copa del Rey την επόμενη εβδομάδα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένεθ τραυματίστηκε επίσης ένα λεπτό μετά την έναρξη του ημιχρόνου την Τρίτη, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης ο μέσος Τομά Λεμάρ και ο εξτρέμ Μάρκος Πάουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σιμεόνε είπε επίσης ότι ήταν αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League όταν θα φιλοξενήσει τους πρωτοπόρους της Serie A στον δεύτερο αγώνα στις 13 Μαρτίου.

«Πέρα από την ήττα, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε ο Σιμεόνε.

«Αφού παίξαμε εναντίον τους τώρα ξέρουμε πώς παίζουν. Τώρα ελπίζουμε ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε σε άριστη κατάσταση και θα αγωνιστούμε με τον τρόπο που απαιτεί αυτό το τουρνουά».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα εξεταστεί η συνεργασία με ασφαλιστικές για την κάλυψη του κόστους των απογευματινών χειρουργείων
Επόμενο άρθροΒόλος: Προκήρυξη εννέα θέσεων γιατρών στο Αχιλλοπούλειο