Δημοσίευμα από την Πορτογαλία φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ανγκολέζου στόπερ στον Ολυμπιακό, καθώς οι Ίβηρες αναφέρουν πως οι “δράκοι” θα χρειαστεί να πουλήσουν τον 24χρονο αμυντικό λόγο FFP.

Οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν τον Νταβίντ Κάρμο. Ο Ανγκολέζος στόπερ ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες για την κατάκτηση του Europa Conference League και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον διατηρήσει και τη νέα σεζόν.

Ο παίκτης έχει ενσωματωθεί στο ρόστερ της Πόρτο για την προετοιμασία της ομάδας ωστόσο ένα δημοσίευμα από την “A Bolla” δίνει νέα δεδομένα στην υπόθεση του 24χχρονο στόπερ. Πιο συγκεκριμένα οι Ίβηρες αναφέρουν πως η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας θα χρειστεί να προχωρήσει σε πώληση αρκετών παικτών και μεταξύ αυτών είναι και ο Κάρμο. Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως ο τεχνικός των “δράκων” είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για συζητηθούν ποιοι παίκτες θα μπουν στη λίστα παραχώρησης.

Η Πόρτο έχει ήδη πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για το Financial Fair Play και έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη για ένα χρόνο με αναστολή. Η εν λόγω ποινή θα είναι ενεργοποιημένη για την τριετία 2025/28. //ΝΚ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάζονται οι Σταθμοί Ασφαλούς Στάθμευσης Φορτηγών στον Αερινό Μαγνησίας
Επόμενο άρθροNetflix: Τα γυρίσματα της ταινίας «Steve» με τον Κίλιαν Μέρφι φτάνουν στο τέλος τους