Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο επικείμενο Final 4 της Λάρισας δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται σε αυτό το χρονικό σημείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι πανέτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη, ο οποίος χθες πάτησε γήπεδο. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».

Aπό την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ανδρέας Φράγκος: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Λάρισας για τη φιλοξενία. Δεν έχω να πω πολλά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα στο κόσμο που θα έρθει να μας δει».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική Αιμοδοσία για τραυματίες από τροχαία ατυχήματα
Επόμενο άρθροΑΕΚ: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»