Η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming, η Επίσημη Παγκόσμια Χορηγός του UEFA EURO 2024™, φέρνει στην Αθήνα το τρόπαιο για το οποίο θα αγωνιστούν 24 εθνικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου στα γήπεδα της Γερμανίας. Η επίσημη παρουσίασή του στο φίλαθλο κοινό θα πραγματοποιηθεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου, από τις 15.00 έως τις 20.00, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, που θα σηκώσει η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου, το βράδυ της 14ης Ιουλίου. H Stoiximan καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν για να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, σε μια μοναδική εκδήλωση, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως μοναδικούς διαγωνισμούς, για να βρεθούν στα γήπεδα του UEFA EURO 2024™.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan, σημείωσε: «Η χορηγική συνεργασία της Kaizen Gaming και της Stoiximan με την UEFA για το EURO 2024™ μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια, καθώς είμαστε η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως, που συνάπτει μία τέτοια συμφωνία με την UEFA National Team Football για αυτόν τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό. Η έλευση του τροπαίου στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να το δουν από κοντά, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας να τους παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα EURO γεμάτο συγκινήσεις και φυσικά, με την παρουσία της Εθνικής μας στα γήπεδα της Γερμανίας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ (CAMPERVAN) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ DIY | Vanlife στην Ελλάδα – ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Επόμενο άρθροΣορός 74χρονου άνδρα ανασύρθηκε στο λιμάνι του Βόλου