Αν μία πόλη έχει συνδέσει περισσότερο το όνομά της με τα World Table Tennis Feeder την τελευταία διετία αυτή είναι το Ντίσελντορφ. Για τη συγκεκριμένη βαθμίδα των τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας οργανώνει άλλη μία εκδήλωση από τη Δευτέρα (8/4) έως την Παρασκευή (12/4) και η Ελλάδα θα έχει κι εκεί εκπροσώπηση.

Παίρνει μέρος με τους αθλητές Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο, Κωνσταντίνο Αγγελάκη και την αθλήτρια Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Οι πρωταθλητές μας είναι έτοιμοι για νέα δυνατά τεστ, ενώ το γεγονός ότι το γερμανικό WTT Feeder γίνεται λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της ελληνικής δήλωσης για το Προολυμπιακό Ευρωπαϊκό τουρνουά του απλού είναι η παράμετρός, που δίνει την ξεχωριστή σημασία στους αγώνες. Η αποστολή αναχώρησε την Κυριακή (7/4), σε αυτή βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Επιπλέον, θυμίζουμε ότι πλησιάζει το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του διπλού μικτού. Διεξάγεται το διήμερο 11-12/04 στο Χάβιροφ της Τσεχίας και από την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση μετέχουν ο Γιώργος Σταματούρος με τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Τα παιδιά είναι να βρεθούν στο Χάβιροφ την Τετάρτη (10/4) και στην τεχνική καθοδήγηση θα έχουν τον ομοσπονδιακό προπονητή των γυναικών Γιώργο Καρύτσα.

Tο Ντίσελντορφ έρχεται αμέσως μετά από το Feeder της Κροατίας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (7/4) στο Βαραζντίν. Οι Σγουρόπουλος, Αγγελάκης και Παπαδημητρίου αγωνίζονται στα προκριματικά του απλού. Αργότερα θα ενσωματωθεί στην αποστολή ο Γκιώνης, ο οποίος βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό χάρη στην καλή θέση του στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης. Ο 1ος γύρος γίνεται την Τετάρτη, 10 του μήνα. Με τον Αγγελάκη δε, θα έχουν συμμετοχή και στο διπλό ανδρών και είναι επίσης στο κεντρικό ταμπλό. Στο γερμανικό Feeder επρόκειτο ν’ αγωνιστεί και η Ελισάβετ Τέρπου, η οποία επίσης κυνηγά μέσω της διεθνούς κατάταξης, τη δεύτερη ελληνική θέση γυναικών για το Προολυμπιακό απλού στο Σεράγεβο, αλλά ακύρωσε τη συμμετοχή της.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΌταν η τέχνη της ηλεκτρονικής μουσικής δένει αρμονικά με την αρχαία ελληνική τέχνη
Επόμενο άρθροΔιαδεδομένο το μεταβολικό σύνδρομο στην Ελλάδα