Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (3/4, 19:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει δείξει πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραν Ναβάρο στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Πραγματικά είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί δείξαμε πως μπορούμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα στο τέλος. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά υπάρχει και ικανοποίηση γιατί δείξαμε πως έχουμε μεγάλη δυναμική και στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνίδια από τα πλέι-οφ και έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Φυσικά και υπάρχει το περιθώριο για να ανατραπεί αυτή η διαφορά».

Για το ματς με τον Άρη: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας και δεν θα αλλάξουμε κάτι. Θα είμαστε επιθετικοί και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Είναι πλεονέκτημα για μας πως παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈλενα Ακρίτα σε Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου»
Επόμενο άρθροΒόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Καναδό πασαδόρο, Έλγκερτ