Εκατό χρόνια ζωής συμπληρώνει η ΑΕΚ και μια σειρά εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα για να γιορταστούν τα “κιτρινόμαυρα” γεννέθλια. 

Οι εκδηλώσεις θα εκκινήσουν στις 13 Απριλίου, με το αερόστατο της ΑΕΚ να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ωστόσο ζητάει από τους φίλους της να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καταθέτοντας τις δικές τους ιδέες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Η μέρα των εκατοστών γενεθλίων της ΑΕΚ πλησιάζει. Στις 13 Απριλίου η μεγάλη μας αγάπη, η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, η ΑΕΚ μας, συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής της. Όλη η φετινή χρονιά είναι χρονιά εορτασμού για τον έναν αιώνα ζωής του συλλόγου μας, αλλά η συγκεκριμένη μέρα θα είναι ξεχωριστή.

Στις 13 Απριλίου θα απογειωθεί από το γήπεδο μας, από την OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, το Αερόστατο της ΑΕΚ, το Αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα μέσα στο 2024 και θα είναι το επίκεντρο των εορτασμών των 100 μας χρόνων στα σημεία που θα προσγειώνεται ανά την Ελλάδα.

Στις 13 Απριλίου μια μεγάλη γιορτή, με πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί εκτός κι εντός της ΟPAP Arena. Θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα κορυφωθεί αργά το απόγευμα με την απογείωση του αερόστατου μέσα από το γήπεδο. Σκοπεύουμε να είναι και θα είναι, μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους όσοι θα έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν από κοντά.

Αποφασίσαμε το σλόγκαν της γιορτής εκείνης της ημέρας, αλλά και όλων των εορτασμών που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, να μας το δώσετε εσείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Εσείς που είστε η ΑΕΚ. «100 χρόνια ΑΕΚ… και το ταξίδι συνεχίζεται», «Look up! 100 χρόνια ΑΕΚ… κοιτάμε ψηλά!», «100 χρόνια… πετάμε ψηλά μαζί! 100 χρόνια ΑΕΚ!», είναι μερικές ιδέες που έχουν τεθεί ήδη υπόψη μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά θέλουμε κι άλλες. Τις δικές σας ιδέες. Μπορείτε να μας τις στέλνετε μέχρι την Τετάρτη 27/3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Από αυτές θα επιλεγεί εκείνη που θα είναι το σλόγκαν της γιορτής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια και όλων των εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν.

Και φυσικά θα ανακοινωθεί το όνομα του «νονού» ή της «νονάς» του σλόγκαν και εφόσον το επιθυμεί, θα πετάξει με το αερόστατο της ΑΕΚ!

Περιμένουμε τις ιδέες σας!».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτο Βόλο κλιμάκιο της ΓΣΕΕ για την προετοιμασία της απεργίας της 17ης Απριλίου
Επόμενο άρθροΕπίθεση στη Μόσχα: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής