Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι λες και ο κόσμος (του αυτοκινήτου)  δεν μπορεί με τίποτα να βάλει μυαλό. Τι κι αν υπάρχουν χιλιάδες βίντεο με παρόμοιες περιπτώσεις, τι κι αν έχουν χάσει αρκετοί τη ζωή τους, πολλοί συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό βίντεο αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά γιατί όταν ένας οδηγός αρχίζει τα «κόλπα» με το Ι.Χ. του, δεν πρέπει κανένας να πλησιάζει. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, σε μία διασταύρωση, ο οδηγός μίας παλιάς Ford Mustang αρχίζει τα donuts και δυστυχώς μερικοί παρευρισκόμενοι που θέλουν να δουν το άκρως επικίνδυνο θέαμα, είναι υπερβολικά κοντά στο όχημα.

Ο ένας από αυτούς τελικά μπαίνει στην πορεία του οχήματος το οποίο με το πίσω μέρος τον χτυπάει με τέτοια ταχύτητα και γωνία που τον εκσφενδονίζει στον αέρα ενώ ταυτόχρονα του πέφτει μέχρι και το… παντελόνι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ η αμηχανία του να γδύνεσαι από μια Mustang μάλλον έφυγε γρήγορα για τον άνδρα, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τους μώλωπες που αναπόφευκτα υπέστη από το χτύπημα και σίγουρα θα πονάνε υπερβολικά την επόμενη ημέρα.

Το θέμα είναι όταν ένας οδηγός ξεκινάει τα… κόλπα επίδειξης, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι παρευρισκόμενοι, είναι να απομακρυνθούν από τον χώρο ή αν δεν μπορούν, να σταθούν πίσω από μπαριέρες ή φυσικά εμπόδια. Πώς μπορεί να εμπιστεύεται κάποιος τη ζωή του, στα χέρια ενός οδηγού που έχει τόσο λίγο μυαλό (ή υπερβολική αυτοπεποίθηση) για να αρχίσει τα donuts στη μέση μίας δημόσιας διασταύρωσης;

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈσπασε τη σιωπή της η μητέρα της Κυριακής – «Δεν είχε το θάρρος ούτε να την αντικρίσει στα μάτια. Πισώπλατα το έκανε»
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: Από τις 15 Απριλίου με χρέωση η φόρτιση οχημάτων στους ταχυφορτιστές