Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης αναπολεί τα παιδικά του χρόνια. Συγκεκριμένα έγραψε:

Χθες επέστρεψα στις ρίζες μου, στα Χανιά, στον τόπο των παππούδων μου Στέλιου και Αλεξάνδρας. Εδώ, που η οικογένειά μου -όπως η πλειοψηφία των οικογενειών της Κρήτης- έδωσε το αίμα της για την πατρίδα μας στη μάχη της Κρήτης, πολεμώντας το τέρας του φασισμού.
 Επισκέφθηκα τον τάφο των παππούδων μου στο χωριό Σκινές. Τον παππού μου δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Έφυγε ένα μήνα πριν γεννηθώ. Για χρόνια μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί, τον φρόντιζε η γιαγιά Αλεξάνδρα. Όπως φρόντιζε και εμένα μετά. Με νανούριζε, μου διάβαζε παραμύθια τους χειμώνες στην Αθήνα και τα καλοκαίρια στα Χανιά, γέμιζε το σπίτι με τις μυρωδιές της κουζίνας της. Τα τελευταία της λόγια προς εμένα τα κράτησα σαν φυλαχτό: «Βιβλίο να πιάνεις και μάλαμα να γίνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μόνη επιλογή που κάνουμε είναι τι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε. Και εγώ επιλέγω κάθε μέρα να στέκομαι στο πλευρό της προόδου, στο πλευρό των συνανθρώπων μου. Επιλέγω κάθε μέρα τον δρόμο της γιαγιάς Αλεξάνδρας.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Χάλι Μπέιλι θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικό μιούζικαλ του Φαρέλ Γουίλιαμς
Επόμενο άρθροΝα κάνει πρεμιέρα με το… δεξί