Ένα πολύ σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ που αφορά σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες οι οποίες είναι χωροθετημένες στην περιοχή Καρδιτσομαγούλας – Μακρυχωρίου, βαίνει προς το στάδιο της τελικής ολοκλήρωσης του. Ήδη οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και πλέον η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας ώστε να είναι δυνατή η ασφαλτόστρωση η οποία αναμένεται να γίνει λίγο μετά το Πάσχα.

Στο έργο βρέθηκε σήμερα, 9/4/24, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδημάρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Π. Σβερώνη και τον ανάδοχο, με στόχο να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών. Όπως προέκυψε οι εργασίες εξελίσσονται εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.  Η αρχή του υπό κατασκευή αγροτικού δρόμου θα γίνει από τον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Καρδ/λας-Προάστιο και τελειώνει επίσης στον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Μακρυχωρίου –Ψαθοχώρας της Π.Ε. Καρδίτσας.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας που προωθούμε στον Δήμο μας. Στόχος μας η στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα που είναι απολύτως απαραίτητη ιδιαίτερα τώρα μετά την μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Θεσσαλία λόγω των καιρικών φαινομένων. Αυτού του είδους οι παρεμβάσεις έχουν καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς οι υποδομές που δημιουργούνται στηρίζουν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Επίσης προσαρμόζουν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η δημοτική αρχή με συνέπεια συνεχίζει να υλοποιεί και να σχεδιάζει έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπανέρχεται η πενθήμερη αποβολή στα σχολεία
Επόμενο άρθροΛάμπαρντ για εθνική Καναδά – www.ertsports.gr