Ο Σέρβος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το μέλλον του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και την απόφαση του να αποχωρήσει μετά τα φιλικά προετοιμασίας για το Παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην Ασία.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς καθάρισε το τοπίο γύρο από την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, λέγοντας πως είναι η ώρα να ανανεωθεί με παίκτες που δεν είχαν χώρο σε αυτή πριν μερικά χρόνια. Ο ίδιος δεν θέλει να εμποδίσει το έργο του Πέσιτς και κάνει πίσω για τους νέους που έρχονται.

Οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Τελείωσα με την εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το σώμα μου δεν άντεχε άλλο την επιπλέον προσπάθεια, γιατί χρειάζομαι όλο και περισσότερο χρόνο για να επανέλθω. Τα χρόνια δεν μειώνονται, μόνο αυξάνονται, όπως και οι σεζόν με την ομάδα μεγαλώνει. Ανυπομονείς για διακοπές. Αν πρόκειται να αφιερώσω μέρος αυτής της περιόδου στην εθνική ομάδα, έρχεται ένα σημείο που δεν μπορείς να το κάνεις άλλο. Και γεννήθηκε η κόρη μου η Τάλια τότε. Έγινα πρακτικά χωρισμένος στη μέση, δεν άντεχα άλλο. Έρχονται οι νεότεροι…»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕργασίες αποκατάστασης γέφυρας στο ρέμα “Μπελεγρίνος”
Επόμενο άρθροΚβαρατσχέλια: «Καλή ομάδα η Ελλάδα, ήμασταν 60.000 εναντίον 11»