Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επέκταση της συνεργασίας του Λιθουανού φόργουορντ με τους “πράσινους”, καθώς ο παίκτης αποκάλυψε στην κάμερα της ΕΡΤ πως έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2027 ο Μάριους Γκριγκόνις. Νωρίτερα σήμερα (8/4) ένα δημοσίευμα από την Λιθουανία ανέφερε πως ο 30χρονος άσος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον παίκτη, μέσα από την ΕΡΤ. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Τζάμπολ” και τον Γιάννη Νάτου, μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο και τόνισε πως έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα» ανέφερε ο Μάριους Γκριγκόνις απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓκριγκόνις: «Είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα»
Επόμενο άρθροΠειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ – www.ertsports.gr