Η Τσέλσι ηττήθηκε την Κυριακή (25/2) στην παράταση στο “Wembley Stadium” με 1-0 από τη Λίβερπουλ των δεκάδων απουσιών του Γιούργκεν Κλοπ και έχασε το τρόπαιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι παίκτες μου προσπάθησαν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα χρειάζεται να πάμε μπροστά, αλλά όλοι πρέπει να νιώσουμε τον πόνο της ήττας. Όταν παίζεις για ένα τρόπαιο, δεν μπορείς να πεις κάτι και να τους κάνεις τους παίκτες να νιώσουν καλύτερα.

Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε. Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να αισθάνεσαι τι σημαίνει να παίζεις για ένα μεγάλο τρόπαιο. Θυμάμαι ότι μετά από τρία με τέσσερα χρόνια με τον Κλοπ στον πάγκο της, η Λίβερπουλ είχε χάσει σε έναν τελικό Europa League και σε έναν τελικό Champions League. Όμως συνέχισαν να πιστεύουν στο σχέδιό τους και γίνονταν κάθε σεζόν όλο και πιο δυνατοί μέχρι που πήραν αυτό που ήθελαν».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπόκριες στην Αθήνα: 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία – Όλο το πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΑπατεώνας έπεισε γυναίκα να του δώσει 15.000 ευρώ