Το… διάλειμμα για το Final-8 του Κυπέλλου και το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ τελείωσε και πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (1/3, 20:00, Novasports Prime) με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Όμως, η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς με τους «πράσινους» διεξάγεται… μετ’ εμποδίων, καθώς οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν μετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής φόργουορντ έχει ένα οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος και, παρά τις ενοχλήσεις, αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία, αλλά έμεινε εκτός του αγώνα με την Ολλανδία.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό οπίσθιων μηριαίων αριστερά, τραυματισμός που τον ακολουθεί από το Final-8 του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός «μάχης», λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στο Κάουνας.

Στο μεταξύ, πρόβλημα υπάρχει και με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που έχει άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ολλανδία. Με την επιστροφή της αποστολής της εθνικής από την Ολλανδία, ο 30χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στη Λιθουανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Σεισμός 4,6 βαθμών στα Δαρδανέλλια
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΑΣΔΥΣ