Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία για την 24η αγωνιστική.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ζήτησε εισιτήρια για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε.

Ζήτησε από τους φίλους της να μην προσεγγίσουν το γήπεδο, καθώς κάτι τέτοιο θα έβαζε σε σοβαρό κίνδυνο τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους της πως ζήτησε εισιτήρια για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (24/2). Ωστόσο η γηπεδούχος ΠΑΕ, με την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, απέρριψε το αίτημα μας.
Θέλουμε πάντα τον κόσμο μας δίπλα στην ομάδα στην επαρχία. Ακόμη και στα παιχνίδια που δεν παίρνουμε εισιτήρια, εξαντλούμε κάθε περιθώριο για να μη γίνει αυτό. Δεν είναι όμως στο χέρι μας…

Από την στιγμή που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, σας καλούμε το Σάββατο να μείνετε μακριά από το γήπεδο της Λαμίας.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως από την στιγμή που άνοιξαν ξανά τα γήπεδα, το καθεστώς δεν είναι αντίστοιχο με αυτό πριν κλείσουν. Οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι και περισσότεροι και είναι ανάγκη να προστατέψουμε την ΑΕΚ από αυτούς.

Δεν πρέπει κανείς να προσπαθήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο την Κυριακή.
Μπορεί η πρόθεση σας να είναι να βρεθείτε κοντά στην ΑΕΚ και να την ενισχύσετε, αλλά δυστυχώς πρέπει να είστε σίγουροι πως αν επιχειρήσετε να βρεθείτε στο γήπεδο τότε απειλείτε άμεσα οι ίδιοι την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Σε τίποτα δεν βοηθάτε την ΑΕΚ με το να προσπαθήσετε να έρθετε στο γήπεδο της Λαμίας, αντίθετα την εκθέτετε σε πολλούς κινδύνους!

Οι ποινές πλέον δεν προέρχονται από τα ποδοσφαιρικά πειθαρχικά όργανα μόνο. Υπάρχουν κι αυτές, αλλά πλέον οι ποινές είναι διοικητικές από την ΔΕΑΒ (Πολιτεία), επιβάλλονται άμεσα και είναι συγκεκριμένες για συγκεκριμένες παραβάσεις.
Μείνετε μακριά από το γήπεδο της Λαμίας, προστατέψτε την ΑΕΚ και την προσπάθεια του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών για το πρωτάθλημα. Αν δεν ακολουθήσετε αυτή την πολύ συγκεκριμένη οδηγία τότε μπορεί να κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην ομάδα.
Είμαστε σίγουροι πως θα σκεφθείτε όλοι πολύ σοβαρά αυτά τα δεδομένα και θα ακολουθήσετε αυτό που πρέπει οπωσδήποτε κι αναγκαστικά να γίνει. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι’ αυτό και δίνουμε ραντεβού από κοντά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην OPAP Arena».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Γαλακτερός: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μαζί με την σύντροφό του Όλγα Ντάλλα
Επόμενο άρθροΣτάθης Αγγελόπουλος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το Ξέρω»