Σε μια θερμή ένδειξη συλλογικού πνεύματος, εθελοντές, φίλοι και μαθητές του Αχιλλοπούλειο Γυμνασίου – Λυκείου Τσαγκαράδας συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στη δράση καθαρισμού ακτών που διοργανώθηκε από την iIDEAL (ΜΚΟ) και τον Τουριστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Πηλίου. Οι εθελοντές καθάρισαν την παραλία Παπά Νερό και το λιμανάκι του Αγίου Ιωάννη, “θυσιάζοντας” την Κυριακή τους.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν και μετέτρεψαν αυτή την προσπάθεια σε θριαμβευτική επιτυχία. “Αυτή η λαμπρή και άξια επιβράβευσης ημέρα αποτελεί απόδειξη της δύναμης που πηγάζει από το συλλογικό πνεύμα και την έμπρακτη συμμετοχή της κοινότητας,” σχολίασε ο Nick Franqy, από την iIDEAL. Ο Αντιδήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νίκος Καμπούρης, εξέφρασε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του για την προσπάθεια που έγινε από όλους όσους συμμετείχαν την ημέρα αυτή και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠρώτη αρωγή για τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου: Μέχρι 15 Απριλίου η υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών
Επόμενο άρθροΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας