Σοκ αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει ο εντοπισμός νεκρού βρέφους το απόγευμα της Δευτέρας (26/02) σε αποχέτευση κτιρίου στα Εξάρχεια.

Το έμβρυο ήταν περίπου 5 μηνών και εντοπίστηκε από υπάλληλο εταιρείας αποφράξεων αποχέτευσης του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του απάντησαν ότι θα κάνουν άμεσα όσα απαιτούσε η περίσταση.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Πλησίον των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» βρίσκεται και μία ιδιωτική μαιευτική κλινική, στην οποία μεταβαίνουν καθημερινά πολλές γυναίκες και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως πιθανό ενδεχόμενο εξετάζεται κάποια έγκυος να απέβαλε και έτσι να βρέθηκε το έμβρυο στο σύστημα αποχέτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πληροφορία στην κλινική και στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για το εάν στο παρελθόν έφτασε κάποια γυναίκα ζητώντας βοήθεια.

Φως στις συνθήκες για το τι συνέβη και το έμβρυο βρέθηκε πεταμένο σε βόθρο, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Με εισαγγελική εντολή θα διενεργηθεί σήμερα νεκροψία – νεκροτομή.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧτίζουν σερί Χιτ και Ράπτορς
Επόμενο άρθροΒόλος: Απανθρακωμένος ανασύρθηκε άνδρας μετά από πρόσκρουση και πτώση του αυτοκινήτου του σε γέφυρα