Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Φλουμινένσε και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έφτασε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 και έμεινε ελεύθερος στις 24 Φεβρουαρίου 2023, επέλεξε την ιδανική του ενδεκάδα ανάμεσα στους συμπαίκτες του με τους οποίους αγωνίστηκε σε συλλόγους και εθνική ομάδα.

Για προπονητές αυτής της ομάδας των αστεριών -σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του “Podpah”-, επέλεξε το δίδυμο Ζινεντίν Ζιντάν και Φερνάντο Ντινίζ, του σημερινού προπονητής του στη Φλουμινένσε.

Στην εστία, ο Μαρσέλο επέλεξε τον Κοσταρικανό Κέιλορ Νάβας… εις βάρος του Ίκερ Κασίγιας. Μοιράστηκε τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και με τους δύο, όπου γνώρισε και τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος, ο οποίος επιλέχθηκε για αριστερό μπακ. Στο κέντρο της άμυνας έχει τους Σέρχιο Ράμος και Τιάγκο Σίλβα και η άμυνα ολοκληρώνεται με τον Βραζιλιάνο Ραφίνια.

Η ιδανική μεσαία γραμμή του Μαρσέλο είναι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Κασεμίρο, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, την τριάδα δηλαδή που έκανε τη “Βασίλισσα” κυρίαρχη του Champions League την τελευταία δεκαετία.

Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μοιράζεται την ιδανική επίθεση μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο, με τον οποίο μοιράστηκε μια σεζόν στους “μερένγκες”, την πρώτη του Μαρσέλο και την τελευταία του “Φαινόμενου”.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροEπιβεβαιώθηκε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ με τον Ερσίν Τατάρ για το Κυπριακό
Επόμενο άρθροΟ Πολωνός στρατηγός Πιοτρ Μπλαζέους είναι ο νέος διοικητής του Ευρωπαϊκού Στρατιωτικού Σώματος