Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (5/4, 21:30), για την 33η αγωνιστική της Euroleague, δεν αποκλείεται να είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την Μπάγερν, στο “BMW Park” του Μονάχου στη διοργάνωση φέτος.

Σίγουρα, πάντως θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς στην κανονική περίοδο για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, καθώς στην 34η και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μονακό.

Οι Βαυαροί μόνο με νίκη διατηρούν κάποιες ελπίδες για παρουσία στα Play-In, αλλά ούτως ή άλλως αναμένεται ν’ αγωνιστούν -εφόσον τα καταφέρουν- στην έδρα του αντιπάλου, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα είναι 10οι.

Με 6.5000 φιλάθλους θα υποδεχτεί η Μπάγερν τους δεύτερους στον βαθμολογικό πίνακα, «πράσινους» σε… έναν «τελικό» και για τις δύο ομάδες, αλλά με διαφορετικό διακύβευμα.

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, τόνισε πριν τον αγώνα με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός, φέτος έχει κάνει τεράστια επένδυση σε παίκτες και απολαμβάνουν μια επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής. Από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα άλλη μία φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, κυρίως επειδή θ’ αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας έχουν υποστηρίξει πολύ αυτή τη σεζόν. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕλένη Ράντου: Η αντίδραση της ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Για αυτό το πράγμα φέρατε κάμερα;»
Επόμενο άρθροΠόλο: Στις ΗΠΑ από τη νέα χρονιά η Καραμπέτσου