Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τους Σέρβους πληρωμένους δολοφόνους, που έπεσαν στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας, Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να διέπραξαν συνολικά 4 ανθρωποκτονίες το 2020, στη Βάρη Αττικής και στην Κέρκυρα. Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι που είχαν εκτελεστές και ηθικοί αυτουργοί τη νύχτα της 19ης Ιανουαρίου 2020 για τη διπλή εκτέλεση στα Βλάχικα.

Κομβικό ρόλο στην εκτέλεση των τεσσάρων μελών της αντίπαλης εγκληματικής οργάνωσης «Skaljari» στη χώρα μας, έπαιξε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής στις Αρχές άτομο με το προσωνύμιο «Zemo». Πρόκειται για άτομο που έπαιξε ρόλο «δούρειου ίππου» καθώς εκμαίευε πληροφορίες από ένα εκ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί στην Κέρκυρα, προκειμένου να τις μεταφέρει στα μέλη της «Kavac».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο «Zemo», φρόντιζε να αποσπά και φωτογραφίες από την καθημερινότητα των ατόμων που επρόκειτο να προδώσει. Σε βάρος τριών θυμάτων στα Βλάχικα της Βάρης και την Κέρκυρα εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία» για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τις Αρχές του Μαυροβουνίου, ενώ και για τον τέταρτο υπήρχε «σήμα» στη Europol αλλά για ανθρωποκτονία στη Σερβία.

«Είναι τελειωμένοι παιδιά»

«Είναι τελειωμένοι παιδιά, είναι τελειωμένοι παιδιά», ακούγεται να λέει σε ηχογραφημένο του μήνυμα προς άλλο μέλος της μαφίας «Kavac», ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της διπλής εκτέλεσης στα Βλάχικα της Βάρης.

Η ομάδα των 4 εκτελεστών έχει φτάσει στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου και ακολουθεί οδηγίες προκειμένου να προσεγγίσει την ταβέρνα, όπου ο αρχηγός της μαφίας «Skaljari» απολαμβάνει το δείπνο του μαζί με ένα έμπιστο του άτομο και τις γυναίκες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στην ταβέρνα, ανάμεσα σε ανυποψίαστους εργαζόμενους και πελάτες, οι εκτελεστές της «Kavac» θα πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές με πιστόλια των 9mm. Τα δύο ηγετικά μέλη της «Skaljari» δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν, ενώ η σύζυγος του ενός θύματος θα τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Ελάχιστα λεπτά, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί επικοινωνούν ξανά σε πανηγυρικό ύφος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποια ηχογραφημένα μηνύματα ακούγονται ακόμη και γέλια.

Για τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση στα Βλάχικα της Βάρης οι εκτελεστές πληρώθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ άλλα τόσα χρήματα χρειάστηκαν για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες. Κομβικό ρόλο έπαιξε ένας «Δούρειος Ίππος» που έδινε πληροφορίες για τα μέλη της «Skaljari» που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα, με τις Αρχές να γνωρίζουν γι’ αυτόν μόνο το ψευδώνυμο του.

Οι διάλογοι φυσικών και ηθικών αυτουργών για τη διπλή εκτέλεση στα Βλάχικα

Ο διάλογος πριν την εκτέλεση

– Όχι σε αυτό το κατάστημα, αλλά σε αυτή την ταβέρνα που τους έδωσα εγώ.
– Την «έκατσε».
– Είμαστε στο ταχυφαγείο.
– Εκεί να βρεθούν στο ταχυφαγείο είπα.
– Το ταχυφαγείο είναι στα 500 μέτρα, ας συρθούν δίπλα στην ταβέρνα αμέσως.

Ο διάλογος μετά την εκτέλεση

– Είναι τελειωμένοι.
– Είναι τελειωμένοι, παιδιά, είναι τελειωμένοι, παιδιά.
– Έτσι κουμπάρε, έτσι κουμπάρε.
– Ναι αδερφέ.
– Τους ρίξαμε την ποινή, αδερφέ μου.
– Πάμε κουμπάρε, πάμε
– Θα πάθω καρδιακό, περίμενε, σιγά, έχει φύγει το σκοτάδι. Ορκίζεσαι στη μάνα σου ότι έχει «φύγει» εκείνος ο L.;
– Και ο S. και ο L.;
– Ναι, ναι.
– Η γυναίκα πετάχτηκε στον D., εγώ ελπίζω να μην την έχει φάει και εκείνη.
– 12 στο κεφάλι του L.
– Ο S. ρίχτηκε στο πιστόλι του και ο J. τον τελείωσε όρθιο.
– Ο πρώτος είναι ο F. έγδαρε τον L. με τη μία, ο S. πήδηξε στο πιστόλι του και ο J. του έριξε δύο από πλάγια.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροSuper League: Πέφτει η αυλαία στην κανονική διάρκεια
Επόμενο άρθροΈβδομη στον κόσμο η Στεφανίδη (video)