Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ν’ αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο σαουδαραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά οι “κόκκινοι” την απέρριψαν. Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ, η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ.

Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2025. Από το 2017 με την κόκκινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του “HITCfootball”, ο Σαλάχ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία, ξεπερνώντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σταρ έχει αποδοχές, χωρίς τα μπόνους, τρία εκατ. ευρώ την εβδομάδα στην Αλ Νασρ και ο Σαλάχ θα βάζει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κάθε εβδομάδα τέσσερα εκατ. ευρώ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜπάιντεν: Ο Τραμπ δεν θα παραδεχτεί την ήττα του, εάν χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροΠάνω από 10,700 περιστατικά εκφοβισμού ανηλίκων μέσα σε ένα χρόνο