Ο γνωστός τοις πάσι ποινικολόγος Αλέξιος, εκμεταλλευόμενος ασθένεια την οποία αντιμετώπισε επιτυχώς και για την οποία του έχουμε ευχηθεί επανειλημμένα «καλή ανάρρωση», κατορθώνει να μη δικάζει όπου δεν τον… βολεύει αλλά και να μη δικάζεται.

Με έγγραφο το οποίο του χορήγησε ιατρός του Μετροπόλιταν (ποιος άραγε;), δεν εμφανίζεται στα δικαστήρια κατά το δοκούν, προτάσσοντας την αιτιολογία της θεραπείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη για τον ίδιο λόγο ζήτησε και πήρε αναβολή από το Εφετείο Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, ενώ το πρωί της Τετάρτης, χθες δηλαδή, στις 9.30 εμφανίστηκε στον Άρειο Πάγο για την εκδίκαση δύο υποθέσεων του Ζ’ Ποινικού Τμήματος!

Χθες το πρωί όμως δικαζόταν κατηγορούμενος ομού μετά του κυρίου Κουρτάκη των «Παραπολιτικών» για την υπόθεση του μακαρίτη Κακέτση, για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση έξι μηνών (παράνομη καταγραφή συνομιλίας) και η οποία υπόθεση μετά από εφτά χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2025, παραγράφεται.

Ο κύριος Αλέξιος, προς δόξαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, εμφάνισε πάλι το γνωστό έγγραφο και κατόρθωσε να πάρει αναβολή! Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι ο Αλέξιος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ήταν παρών και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Aλέξιος Κούγιας στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη

Εμφανίστηκε υγιέστατος (πάντοτε του το ευχόμαστε για να πηδάει άνετα μάντρες προς τέρψιν των τηλεθεατών),συνομιλώντας με όλους (βρίζει μόνο όταν χάνει), ακόμα και με τον προπονητή του Άρη, Απόστολο Μάντζιο.

Ότι του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αγωνιστικούς χώρους είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια για τον ίδιο, αλλά προφανώς και για τους αρμόδιους παρατηρητές.

Μέχρι πότε, κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, θα σας «εξαπατά» ο Αλέξιος με τόσο προκλητικό τρόπο;

Μέχρι πότε θα εξευτελίζει ο κύριος αυτός κάθε έννοια δικαιοσύνης και εφαρμογής των νόμων;

Το αφήνουμε στη δική σας διακριτική ευχέρεια προς το παρόν…

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Ανάπτυξης: Πρόστιμα σε 13 εταιρείες για αθέμιτη κερδοφορία
Επόμενο άρθροΠοτσετίνο: «Ποτέ μην βρίσκεστε σε μια ζώνη άνεσης»