Το σύνθημα για ένα διήμερο με όμορφο θέαμα έδωσαν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Μίλωνα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου ανδρών.

Ανδρέας Φράγκος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Ντράγκαν Τράβιτσα και Γιάννης Τακουρίδης ευχαρίστησαν τους συνδιοργανωτές του Final-4 για τη φιλοξενία στην Λάρισα και ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους αθλητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ανδρέας Φράγκος (Αρχηγός Παναθηναϊκού): «Ευχαριστούμε το δήμο Λάρισας και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».

Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Αρχηγός Μίλωνα): «Ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα στη Λάρισα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και για μένα και για την ομάδα μου να βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στο fFnal-4 και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα».

Ντράγκαν Τράβιτσα (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Συμφωνώ με όσα είπαν οι υπόλοιποι αρχηγοί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία. Εύχομαι να δώσουμε ένα πολύ καλό παράδειγμα στα παιδιά που θα μας παρακολουθήσουν. Ελπίζω αυτά τα παιχνίδια να δώσουν επιπλέον χαρά στους πολίτες της Λάρισας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφές των προηγούμενων μηνών».

Γιάννης Τακουρίδης (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ευχαριστούμε την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Λάρισας για τη φιλοξενία και όλους τους φορείς που διοργανώνουν αυτό το final-4.

Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να γίνει ένα καλό final-4, δύο καλοί ημιτελικοί αλλά και ο τελικός. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θέλουμε να έρθει για να του δώσουμε τη χαρά να παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό αβαντάζ στον ΠΑΟΚ, λόγω της επιτυχίας του στο κύπελλο σε προηγούμενες διοργανώσεις: «Ο ΠΑΟΚ αυτό κάνει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις, διεκδικεί κάθε τίτλο. Οι πιθανότητες είναι ίσες για κάθε ομάδα, πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδια, εμείς ερχόμαστε ως οι περσινοί τροπαιούχοι, έχουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο, αλλά δεν μεταφέρεται κάτι από την περσινή χρονιά.

Είναι μία νέα πρόκληση και θα κάνουμε αυτό που κάνουμε όπως κάθε άλλη φορά, να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για ακόμη μία χρονιά».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων ο Βόλος – Το Σάββατο η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας
Επόμενο άρθροDucati Season Opening 2024 – Zougla