Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο “Δικέφαλος του Βορρά”, επικρατώντας στην Αθήνα του Ηλυσιακού με 18-13, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας τέσσερα γρήγορα τέρματα με πρωταγωνίστριες τις Ντόνα-Τσιάκα (δις), Τζελέπη και Γραικού. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 4-1, ωστόσο η Κοντονή αύξησε το προβάδισμα σε 5-1. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, με τη Ντάσιου να διαμορφώνει το τελικό 6-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ντόνα-Τσιάκα έκανε το 7-2, οι γηπεδούχες μείωσαν σε 7-3, ωστόσο με Κοντονή και Νιαρχάκου ο “Δικέφαλος του Βορρά” αύξησε σημαντικά την διαφορά (9-3). Ο Ηλυσιακός… απάντησε με 2-0 σερί, ωστόσο η Κοντονή έκανε το 10-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με 2-0 σερί, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και με χάρη σε γκολ των Ντάσιου, Μπίκου, Νιαρχάκου και Τζελέπη, “έτρεξε” σερί 4-0, δημιουργώντας νταμπλ-σκορ, 14-7. Ο Ηλυσιακός μείωσε σε 14-8, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με Ντάσιου έκανε το 15-8, με τη διαφορά να αυξάνεται ακόμα περισσότερο στη συνέχεια με γκολ των Γραικού και Κοντονή (17-9). Με την διαφορά να της το επιτρέπει, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες της. Η Μπίκου πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 18-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-4, 3-4, 5-4

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνολικά 156 σημεία υποδομών για αποκατάσταση μετά τις πλημμύρες στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Επόμενο άρθροΑγγλία: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το εμπόδιο (2-0) της Έβερτον